Vin og risotto
Torsdag 28.september klokken 18:00
Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til vinkveld med smaking og foredrag om viner fra vår favoritt vingård i Valpolicella, Speri🇮🇹🍷i
Odd Børresen ville kanskje sagt det slik: Corvina, Ripasso, Classico, Appassimento,, Negrar, Amarone, Rondinella, Valpolicella…..
Jeg hører hva dere sier, men hva betyr det egentlig🤔
Vi forteller om våre besøk hos Speri og Valpolichella. Stig har en innføring i koking av risotto.
Etter foredrag og smaking serverer vi middagen
Pris: 850,- pr.pers
Inkluderer 4 smaksglass, foredrag om vin og risotto og 3-retters måltid
Meny
Spekemat, syltede grønnsaker (Serveres under fordraget og smakingen)
Risotto med lam og skogsopp
Tiramisu
Drikke til maten bestilles utenom etter eget ønske.
Booking:
Via denne linken
Begrenset antall palasser!