Catering og Take-out
Gryter
Allergener: Sulfitt, laktose, fisk, skalldyr, gluten(i brødet) og selleri.
FISK- OG SKALLDYRSUPPE
Kremet fiskesuppe serveres med sesongens fisk og skalldyr. Gulrot, kål, purre og selleri. Foccacia og Rørossmør.
Allergener: Sulfitt, laktose, fisk, skalldyr, gluten(i brødet) og selleri.
225,- per person
#
Allergener: Fisk og sulfitt
BACALAO
Tomatisert klippfiskgryte fra Portugal, severes med surdeigsbrød og Rørossmør.
Allergener: Fisk og sulfitt
225,- per. person
#
Allergener: Selleri
LINSE- OG GRØNNSAKSGRYTE
Indisk Linsegryte med blomkål og gulrot, serveres med yoghurt dipp og foccacia (Vegetar)
Allergener: Selleri
195,- per person
#
Allergener: Gluten, egg, laktose
LASAGNE
Aubergine, linser, tomat, løk, cheddar og parmesan, serveres med sessongenssalat og ramsløksbrød (Vegetar)
Allergener: Gluten, egg, laktose
205,- per person
#
Allergener: Gluten og laktose
BEEF BOURGOGNE
Økologisk høyrygg langtidkokes i rødvin, løk, sopp, gulrot. Serveres med urtepotetmos, focaccia og Rørossmørsbrød.
Allergener: Gluten og laktose
245,- per person
#
Allergener: Selleri og nøtter
KYLLING
Økologisk kyllinglår fra Holte gård i Drangedal kokes i kokos med ingefær, chili, løk, jordskokk, og potet. Serveres med økologisk ris.
Allergener: Selleri og nøtter
235,- per person
Buffet
Marinerte- og ovnsbakte grønnsaker, Sesamsalt med kål og sitrus. Eple og timiansaus. Surdeigsbrød, foccacia, hjemmelaget aioli og Røros smør. 2.ganger servering.
VILLSAU
Fra Kragerø langtidstekes og grilles i stykningsdeler, serveres med fløtegratinerte poteter.
Marinerte- og ovnsbakte grønnsaker, Sesamsalt med kål og sitrus. Eple og timiansaus. Surdeigsbrød, foccacia, hjemmelaget aioli og Røros smør. 2.ganger servering.
( Pris for kokk(er) kommer i tillegg. 850,- pr time)
Allergener: Selleri, gluten og egg
395,- pr. person.
( Pris for kokk(er) kommer i tillegg. 850,- pr time)
Sesongens kålsalat med sesamdressing. Ovnsbakte poteter. Surdeigsbrød, foccacia, hjemmelaget aioli og Røros smør. Allergener: Selleri, sulfitt, fisk, laktose gluten og egg
HAV OG LAND
Skagenrøre, Sitron og dill marinerte blåskjell. Soyabakt økologisk laks med eple og rømmesalat, Vitello Tonnato(kalvekjøtt med tunfiskkrem) ruccula og persille. Adobo (filippinsk nasjonalrett), økologisk svinenakke marineres og langtidstekes). Syltede grønnsaker,
Sesongens kålsalat med sesamdressing. Ovnsbakte poteter. Surdeigsbrød, foccacia, hjemmelaget aioli og Røros smør. Allergener: Selleri, sulfitt, fisk, laktose gluten og egg
495,- per person
Søtsaker
Allergener: Melk, egg og gluten
TIRAMISU
Fingerkjeks drenket i cognac, marsala og espresso. Overtrukket med maskarponekrem, kakao og sjokolade.
Allergener: Melk, egg og gluten
95,- per person
Allergener: Melk og egg
SJOKOLADEMOUSSE
Luftig sjokolademousse med bringebær.
Allergener: Melk og egg
85,- per person
$85,- per person
TJUKKMELK PUDDING
Nordisk panna cotta, med sesongens bær.
$85,- per person
$135,- per person
OST
3 oster, serveres med Kragerø honning, tomat og vaniljemarmelade og surdeigsbrød
$135,- per person
MEALS