Matkurs - Saus og biff
Torsdag 28. mars klokken 18:00
- Velkommen til matkurs -
Vi starter med en prat der vi forteller om hvordan vi velger ut biff, hva ser vi etter, hvilke stykningsdeler, fett og farge.
Vi demonstrere hvordan vi lager bearnaisesaus, grønne peppersaus og sennepsaus.
Dere går sammen i grupper å lager deres egen bearnaisesaus.
Vi viser steketeknikker, hviletid og stekegrader.
Vi har forberedt ulike typer klassiske garnityrer til biff, som dere for smake på til middagen.
Underveis har dere anledning til å spør å grave om tips og triks og vi deler gledelig andre oppskrifter og informasjon om våre favoritt kjøkkenredskaper og råvarer.
Anslutningsvis så setter vi oss ved langbordet og nyter alle sausene til godt kjøtt med tradisjonelt tilbehør. Kvelden avsluttes med en nydelig dessert.
Kursavgift: 1450,-
Varighet: 4 timer
Begrenset antall plasser!
Inkluderer
Inkluderer; Oppskriftshefte, apretiff, forrett/snacks, Ulike typer biff med klassisk tilbehør og dessert.
Drikke bestilles etter eget ønske underveis i kurset og til middagen