Middagsmeny kl 17
Vi serverer ingen 7 retters meny kl 17:00
Se bordsetting klokken 20:00 for 7 retters meny
Denne menyen serveres i august
Om mulig skriv i kommentarfeltet på bookingen vår, om dere ønsker fisk eller kjøtt til hovedrett.
August
3 retter
690,- pr. person
Velg mellom kjøtt eller fisk til hovedrett - Om mulig, gi oss beskjed på forhånd via boksingen når dere reservere.
Forrett
Skalldyrsuppe
Kremet suppe med blåskjell, reker, kreps med smak av fennikel
Allergener: Melk, fisk, skalldyr, krabbe og bløtdyr
Hovedrett
Kveite
Serveres med gulrot- og søtpotetpurè, grønnkål, rødbeter nypoteter i urter.
Allergener: Melk og fisk
Eller
Andebryst
Rosastekt andebryst fra Holtegård i Drangedal, serveres med løkkompott, grønnpeppersaus og både sprøstekte poteter og nypoteter i urter.
Allergener: Melk
Dessert
Ukens desserter
Velg mellom våre to klassikere
Tiramisu og tjukkmelk pudding
eller
Ukens desserter - Hør med oss.
Barn
Pasta papardelle med Røros smør 75,-
Pasta papardelle med tomatsaus 95,-
Pasta papardelle med kjøttsaus115,-
3 retters meny - 195,-
Matallergi
Vi vil gjøre vårt ytterste for å tilpasse eventuelle matallergier.
(Ta kontakt på forhånd)
Vegetar
Vi tilpasser vår tre retters meny til vegetar.
(Ta kontakt på forhånd)
Pga. vår kjøkkenkapasitet, så har vi dessverre ikke mulighet til å tilpasse veganske retter.