Middagsmeny kl 17

Vi serverer ingen 7 retters meny kl 17:00
Se bordsetting klokken 20:00 for 7 retters meny

Denne menyen serveres i august

Om mulig skriv i kommentarfeltet på bookingen vår, om dere ønsker fisk eller kjøtt til hovedrett.


August

3 retter

690,- pr. person
Velg mellom kjøtt eller fisk til hovedrett - Om mulig, gi oss beskjed på forhånd via boksingen når dere reservere.

Forrett

Skalldyrsuppe
Kremet suppe med blåskjell, reker, kreps med smak av fennikel
Allergener: Melk, fisk, skalldyr, krabbe og bløtdyr

Hovedrett

Kveite
Serveres med gulrot- og søtpotetpurè, grønnkål, rødbeter nypoteter i urter.
Allergener: Melk og fisk

Eller

Andebryst
Rosastekt andebryst fra Holtegård i Drangedal, serveres med løkkompott, grønnpeppersaus og både sprøstekte poteter og nypoteter i urter.
Allergener: Melk

Dessert

Ukens desserter
Velg mellom våre to klassikere
Tiramisu og tjukkmelk pudding
eller
Ukens desserter - Hør med oss.


Barn

Pasta papardelle med Røros smør 75,-
Pasta papardelle med tomatsaus 95,-
Pasta papardelle med kjøttsaus115,-
3 retters meny - 195,-


Matallergi

Vi vil gjøre vårt ytterste for å tilpasse eventuelle matallergier.
(Ta kontakt på forhånd)


Vegetar

Vi tilpasser vår tre retters meny til vegetar.
(Ta kontakt på forhånd)
Pga. vår kjøkkenkapasitet, så har vi dessverre ikke mulighet til å tilpasse veganske retter.