September
På kveldene hos oss kan du velg mellom Meny Nordraak eller Meny Torbe.
Vi vil anbefale at bordet samler seg om en meny pga. ulik tid i servering.
Vi tilpasser begge menyene ift. matallergier og vegetar.
Ta kontakt på forhånd.
Meny Nordraak
789,- pr. person
Antipasti
3-4 ulike antipastiretter serveres på fat
Primi
Fisk- og skalldyrsuppe
Serveres med breibfabb, sjøkreps og ramsløk
*
Hvilerett
En forfriskende fryst iste
*
Secondi
Langtidstekt lam
Serveres med grønnkål, syltet løk, hvitløksjy og skogsopp risotto.
*
Dolce
Valgfri dessert, vi har alltid et utvalg av 3-4 ulike desserter
Kan bli små endringer
Meny Torbe
539,- per person
Velg mellom okse carpaccio eller fiskesuppe til forrett
Oksecarpaccio
Serveres med olivenolje, ruccula, parmesan og pinjekjerner
eller
Fisk- og skalldyrsuppe
Serveres med breibfabb, sjøkreps og ramsløk
*
Langtidstekt lam
Serveres med grønnkål, syltet løk, hvitløksjy og skogsopp risotto.
*
Valgfri dessert
Vi har alltid et utvalg av 3-4 ulike desserter dere kan velge mellom
LUNSJ
Vi anbefaler vår faste tre-retters lunsjmeny
339,- per person
Antipasti
Fat med italiensk spekemat, syltede grønnsaker, parmesan og pesto
Pasta Papardelle
Velg mellom pasta med sitronmarinerte blåskjell, pesto eller okseragu. Toppes med parmesan og urter
Dessert
Valgfri dessert
Andre lunsjretter
Fisk- og skalldyrsuppe 119,-
Serveres med dages fangs, brød og smør.
Dagens antipastifat 198,-
Fat med ulike antipastiretter
Søtsaker
Tjukkemelkpudding 85,-
Serveres med sitronkrem.
Sjokolademousse 85,-
Serveres med basilikum og hvit sjokolade.
Tiramisu 85,-
Klassisk italiensk dessert