Oktober
Den siste helgen i oktober serverer vi disse to menyen.
På kveldene hos oss kan du velg mellom Meny Nordraak eller Meny Torbe.
Vi vil anbefale at bordet samler seg om en meny pga. ulik tid i servering.
Vi tilpasser begge menyene ift. matallergier og vegetar.
Ta kontakt på forhånd.
Meny Nordraak
789,- pr. person
Antipasti
3-4 ulike antipasti retter serveres på fat
Primi
Pasta papardelle
Serveres med kremet skogsopp.
*
Hvilerett
En forfriskende fryst iste
*
Secondi
Langtidsstekt lam
Lam fra Portør, serveres med sesongens ovnsbakte rotgrønnsaker og linser,
timian- og hvitløksjy og potet-og selleripurè.
*
Dolce
Valgfri dessert
Vi har alltid et utvalg av 3-4 ulike desserter
Kan bli små endringer
Meny Torbe
539,- per person
Oksecarpaccio
Serveres med olivenolje, ruccula, parmesan og pinjekjerner.
*
Langtidsstekt lam
Lam fra Portør, serveres med sesongens ovnsbakte rotgrønnsaker og linser.
timian- og hvitløksjy og potet-og selleripurè.
*
Valgfri dessert
Vi har alltid et utvalg av 3-4 ulike desserter dere kan velge mellom