Meny

April

Felles bordsetting klokken 19:00

I April starter alle våre måltider i felleskap klokken 19:00.
Du kan du velg mellom7 retters meny eller 3 retters meny
Vi tilpasser begge menyene ift. matallergier og vegetar og vegan, kun 3-retter. (Ta kontakt på forhånd)


7 retters meny

850,- pr. person

Fat på deling
3-4 ulike smaksopplevelser serveres på fat og i skåler.

*

Suppe
Dagens suppe

*
Risotto med breiflabb
Ovnsbakt breiflabb, serveres med grønnsaksrisotto tilsmakt trøffel og tang.
Allergener: Fisk og melk

*
Forfriskende frys iste
*
Langtidstekt lam
Lam fra Portør og serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, jordskokkpurè
timiansjy og ovnsbakte folvapoteter.
Allergener: Melk

*
Dessert
Valgfri dessert, vi har alltid et utvalg av 2-3 ulike desserter


3 retters meny

690,- pr. person
(Velg mellom fisk eller kjøtt til hovedrett)

Carpaccio av elg
Filet av elg serveres rå, med ruccula, parmesan, pinjekjerner og olivenolje
Allergener: Melk
*
Langtidstekt lam

Lam fra Portør og serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, jordskokkpurè
timiansjy og ovnsbakte folvapoteter.
Allergener: Melk

eller
Risotto med breiflabb
Ovnsbakt breiflabb, serveres med grønnsaksrisotto tilsmakt trøffel og tang.
Allergener: Fisk og melk

*
Dessert
Vi har alltid et utvalg av 2-3 desserter dere kan velge mellom.