17. Mai
Felles bordsetting klokken 17:00
Etter at dere har satt dere ved bordet, enten i kjøkkenet, lille stua, under trappen eller i 2. etg,
starter vi opp felles servering av årets 17. mai måltid.
Vi tilpasser meny ift. matallergier, vegetar og vegan. (Ta kontakt på forhånd)
Årets 17. Mai måltid er inspirert av forfatteren Bjørnstjerne Bjørnson.
Meny
690,- pr. person
Fiskesuppe
Kveite og ovnsbakte grønnsaker
Allergener: Melk, selleri, fisk og skalldyr
Asparges
Bakt egg og granskudd
Allergener: Egg og melk
Kalvefrikassé
Kalv, persillerot, purre og gulrot i nydelig fløtesaus
Lune folvapoteter med hakket løpstikke.
Allergener: Melk, gluten, selleri
Semulepudding
Sitrussaus og ristede mandler.
Allergener: Melk, gluten og nøtter
eller
Rabarbrasuppe
Med vaniljeis.
Allergener: Melk og egg
Barn under 12 år
Kalvefrikase og dessert 195,-
Eller
1/2 pris på hele menyen