17. Mai

Felles bordsetting klokken 17:00

Etter at dere har satt dere ved bordet, enten i kjøkkenet, lille stua, under trappen eller i 2. etg,
starter vi opp felles servering av årets 17. mai måltid.
Vi tilpasser meny ift. matallergier, vegetar og vegan. (Ta kontakt på forhånd)


Årets 17. Mai måltid er inspirert av forfatteren Bjørnstjerne Bjørnson.

Meny

690,- pr. person

Fiskesuppe
Kveite og ovnsbakte grønnsaker
Allergener: Melk, selleri, fisk og skalldyr

Asparges
Bakt egg og granskudd
Allergener: Egg og melk

Kalvefrikassé
Kalv, persillerot, purre og gulrot i nydelig fløtesaus
Lune folvapoteter med hakket løpstikke.
Allergener: Melk, gluten, selleri


Semulepudding
Sitrussaus og ristede mandler.
Allergener: Melk, gluten og nøtter

eller

Rabarbrasuppe
Med vaniljeis.
Allergener: Melk og egg

Barn under 12 år
Kalvefrikase og dessert 195,-
Eller
1/2 pris på hele menyen