Hentemat
Trenger dere en lunsj til et møte på jobben? Eller et måltid til selskapet hjemme? Eller bare en dessert. Se nedenfor for mer info.
INFO
Antall
Minimum bestilling på 10 personer.
Naturlig
For oss er det en selvfølgelighet å velge økologiske råvarer når det er tilgjengelig.
Henting
Etter nærmere avtale
Telefon 913 47 591 - Mail: stig@nordraakmatverksted.no
Kontakt
For mer informasjon eller bestilling.
Telefon 913 47 591 - Mail: stig@nordraakmatverksted.no
LUNSJBOKSER
Skagenrøre med reker, dill og sitron.
Piknikboks med dessert 295,-
(Stor Lunsj/mellom måltid)
Skagenrøre med reker, dill og sitron.
Vitello tonnato(Lettstekt kalvekjøtt med tunfiskkrem), ruccula og parmesan. Spekeskinke med syltede grønnsaker. Brie med tomatmarmelade. Asiatisksalat, med sesamdressing og sitrus. Aioli og nybakt brød. Dagens dessert/bakverk til dessert.
Gluten, melk, egg, fisk, skalldyr.(Matboksen)
Allergener:
Egg, nøtter og gluten.(Dessert)
Gluten, melk, egg, fisk, skalldyr.(Matboksen)
Nybakt focaccia og smør.
Kyllingsalat 215
Ovnsbakt kylling fra Holte går i Drangedal, salat, sitrus, kål, feta, ruccula sesamdressing.
Nybakt focaccia og smør.
Melk(Dessert)
Allergener:
Egg, gluten, melk(Salat)
Melk(Dessert)
GRYTER OG SUPPER
Allergener: Sulfitt, melk, fisk, skalldyr, og selleri.
Fisk- og skalldyrsuppe 265
Kremet fiskesuppe serveres med sesongens fisk og skalldyr. Ovnsbakt gulrot og selleri med smak av dill og litt chili.
Allergener: Sulfitt, melk, fisk, skalldyr, og selleri.
Allergener: Fisk og sulfitt.
Bacalao 285
Tomatisert klippfiskgryte fra Portugal.
Allergener: Fisk og sulfitt.
Allergener: Selleri.
Linse- og grønnsaksgryte 195
Indisk Linsegryte med, gulrot kokos, ristede mandler, chili, rømme og koriander. (Vegetar)
Allergener: Selleri.
Allergener: Gluten, egg, melk.
Lasagne(Kjøtt/Vegetar) 275/235
Aubergine, linser, tomat, løk, cheddar og parmesan, serveres med Kål og sitrussalat med sesamdressing. (Vegetar)Lages med kjøtt om ønskelig(275)
Allergener: Gluten, egg, melk.
Allergener: Gluten, sulfitt og selleri.
Beef Bourgogne 325
Økologisk høyrygg, langtidskokes med bacon, løk, sopp og gulrot, serveres med urtepotetmos.
Allergener: Gluten, sulfitt og selleri.
Allergener: Selleri og nøtter.
Kylling 285
Økologisk kyllinglår fra Holte gård i Drangedal kokes i kokos ingefær, chili, løk, jordskokk, og potet. Serveres med økologisk ris.
Allergener: Selleri og nøtter.
Allergener: Gluten og laktose.
Brød og smør 45,-
Nybakt foccacia og godt smør A
Allergener: Gluten og laktose.
Vi leverer også glutenfritt brød ved behov.
BUFFET
Dampede blåskjell med sitron, Soyabakt kveite med eple og rømmesalat. Ravigotte marinert kylling fra Drangedal. Mørbrad med sesam og pepper (roastbiff). Vitello Tonnato, lettstek kalv serveres kald med tunfisk krem ruccula og parmesan.Aranchini(frityrsteke risottoboller). Syltede grønnsaker. Asiatisk salat med sitrus og sesam. Glassnuddelsalat med marinerte grønnsaker. Focaccia og landbrød, hjemmelaget aioli og godt smør.
Hav og land stor 895,-
Skagenrøre med reker og dill
Dampede blåskjell med sitron, Soyabakt kveite med eple og rømmesalat. Ravigotte marinert kylling fra Drangedal. Mørbrad med sesam og pepper (roastbiff). Vitello Tonnato, lettstek kalv serveres kald med tunfisk krem ruccula og parmesan.Aranchini(frityrsteke risottoboller). Syltede grønnsaker. Asiatisk salat med sitrus og sesam. Glassnuddelsalat med marinerte grønnsaker. Focaccia og landbrød, hjemmelaget aioli og godt smør.
Allergener: Selleri, sulfitt, fisk, gluten og egg
Aranchini(frityrstekte risottoboller) Ravigotte marinert økologisk kylling fra Drangedal. Mørbrad med sesam og pepper (roastbiff). Syltede grønnsaker. Asiatisk salat med sitrus og sesam. Focaccia og landbrød, hjemmelaget aioli og godt smør.
Hav og land medium 495,-
Skagenrøre med reker og dill
Aranchini(frityrstekte risottoboller) Ravigotte marinert økologisk kylling fra Drangedal. Mørbrad med sesam og pepper (roastbiff). Syltede grønnsaker. Asiatisk salat med sitrus og sesam. Focaccia og landbrød, hjemmelaget aioli og godt smør.
Allergener: Selleri, sulfitt, fisk, gluten og egg
SELSKAPESMENYER
Meny Mexico 950
Valgfri forrett, hovedrett og dessert
3-retter 790
Meny Mexico 950
Grupper mellom 10-20 personer kommer det et tillegg for kokk 550/time. Om dere ønsker at vi skal være med å legge opp maten.
Forretter
Burrata
Serveres med tomater, ruccula, aranchini. Nybakt focaccia og vårt smør. Allergener: Melk og gluten
Allergener: Melk, fisk, skalldyr og bløtdyr
Kremet fisk- og skalldyrsuppe
Serveres med smak av sitrongress, chili og dill, blåskjell, reker, dagens fisk og ovnsbakte grønnsaker. Nybakt focaccia og vårt smør.
Allergener: Melk, fisk, skalldyr og bløtdyr
Allergener: Melk, fisk
Vitello Tonnato
Lettstekt filet av kalv eller okse, serveres kald med tunfiskkrem, rucuula, kapers, parmesan og sitron. Nybakt focaccia og vårt smør.
Allergener: Melk, fisk
Hovedretter
Allergener: Melk og selleri.
Lam
Lammebog langtidstekes, ovnsbakte rotgrønnsaker, sjysaus med urter, fløtegratinerte poteter
Allergener: Melk og selleri.
Allergener: Melk og selleri.
And
Rosastekt andebryst, gulrotpuré med sprø poteter, løkkompott, grønn peppersaus, ovnsbakte poteter,
Allergener: Melk og selleri.
Søtsaker
Allergener: Melk
Tjukkmelkpudding
Serveres med sitronkrem og bær i sesong.
Allergener: Melk
Allergener: Melk
Panna Cotta
Smak av kamille og sitron.
Allergener: Melk
Allergener: Melk (Spor av nøtter)
Sjokolademousse
Serveres med basilikum og hvit sjokolade som dryss.
Allergener: Melk (Spor av nøtter)
Allergener: Melk og gluten
Lime Pie
Serveres med bringebærsaus og karamellisert hvitsjokolade.
Allergener: Melk og gluten
Rabarbrasuppe
Serveres med vanilje is. (Sesong)
Allergener: Melk og gluten (Spor av nøtter)
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert.
Allergener: Melk og gluten (Spor av nøtter)
MENY MEXICO 950
Allergener: Fisk
Ceviche
Filet av lyr råmarineres i lime, serveres med sprøstekt tortilla, syltet rødløk og avokadosaus
Allergener: Fisk
Allergener: Melk
Ost med gele
Manchego ost serveres med innkokt fruktgele som i Mexico
Allergener: Melk
Allergener: Melk
Tostada
Ragu av kyllinglår fra Holte gård i Drangedal, serveres på Tostada, med sprø salat, krydret Rørosrømme med friske urter og habanera chili.
Allergener: Melk
Allergener: Ingen
Taco
Autentisk taco severes lun med tortilla, langtidstekt oksehøyrygg, guacamole, bønnestuing syltet rødløk, lime og koriander.
Allergener: Ingen
Allergener: Melk og gluten
Lime Pie
Serveres med bringebærsaus og karamellisert hvitsjokolade.
Allergener: Melk og gluten
SØTSAKER
Allergener: Melk, egg og gluten.
Tiramisu 115,-
Fingerkjeks drenket i cognac, marsala og espresso. Overtrukket med maskarponekrem, kakao og sjokolade.
Allergener: Melk, egg og gluten.
Allergener: Melk og egg.
Sjokolademousse 95,-
Luftig mørk sjokolademousse toppes med hvit sjokolade, hageblåbær og basilikum.
Allergener: Melk og egg.
Allergener: Melk, (egg i sitronkrem)
Tjukkmelk pudding 85,-
Nordisk panna cotta, med sitronkrem.
Allergener: Melk, (egg i sitronkrem)
Allergener: Melk.
Blåbær panna Cotta 95,-
Serveres med karamelisert hvit sjokolade og marinerte bær.
Allergener: Melk.
Allergener: Melk og egg.
Limepie 85,-
Meksikansk oppskrift med karamelisert hvit sjokolade.
Allergener: Melk og egg.
Allergener: Melk.
Ostefat 185,- per.pers
3 oster serveres med Kragerø honning, og tomat- og vaniljemarmelade. Brød og smør.
Allergener: Melk.