Catering - Take-out
Info
Henting
Etter nærmere avtale
Telefon 913 47 591 - Mail: post@nordraakmatverksted.no
Kontakt
For mer informasjon eller bestilling.
Telefon 913 47 591 - Mail: post@nordraakmatverksted.no
Skjærgårdsboksen
Financiers, fransk bakverk med rabarbra og marsipan.
Skjærgårdsboksen 315,-
Skagenrøre med reker, dill og sitron. Vitello tonnato(Lettstekt kalvekjøtt med tunfiskkrem), ruccula og parmesan. Parmaskinke med syltede grønnsaker. Brie, med tomat- og vanilje marmelade. Asiatisk sommer salat, med sesam og sitrus. Aioli og nybakt focaccia.
Financiers, fransk bakverk med rabarbra og marsipan.
Gluten, melk, egg, fisk, skalldyr.(Matboksen)
Allergener:
Egg, nøtter og gluten.(Dessert)
Gluten, melk, egg, fisk, skalldyr.(Matboksen)
Supper
Allergener: Sulfitt, melk, fisk, skalldyr, og selleri.
Fisk- og skalldyrsuppe 235,-
Kremet suppe serveres med sesongens fisk og skalldyr. Ovnsbakt grønnsaker.
Allergener: Sulfitt, melk, fisk, skalldyr, og selleri.
Allergener: Selleri, melk og nøtter.
Linsesuppe 195,-
Meksikansk linsegryte med serveres med cremefraiche og ristede mandler. (Vegetar)
Allergener: Selleri, melk og nøtter.
Vi leverer også glutenfritt brød ved behov.
Alle supper serveres med, focaccia og Rørossmør.
Allergener: Gluten.
Vi leverer også glutenfritt brød ved behov.
Desserter
Allergener: Melk, egg og gluten.
Tiramisu 95,-
Fingerkjeks drenket i cognac, marsala og espresso. Overtrukket med maskarponekrem, kakao og sjokolade.
Allergener: Melk, egg og gluten.
Allergener: Melk og egg.
Sjokolademousse 85,-
Luftig sjokolademousse med hvit sjokolade og basilikum.
Allergener: Melk og egg.
Allergener: Melk, (egg i sitronkrem)
Tjukkmelk pudding 85,-
Nordisk panna cotta, med sitronkrem.
Allergener: Melk, (egg i sitronkrem)
Allergener: Melk og nøtter.
Lime pie 85,-
meksikansk pai serveres brente mandler
Allergener: Melk og nøtter.